15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal devletimize; araştırmacı ve sorgulayıcı, dürüst, çevresine duyarlı, kendisi ve çevresi ile barışık, akılcı ve bilime önem veren, iyi, ahlaklı, insan haklarına saygılı, üretken ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda tüm benliği ile insan, vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi ve saygısına inanan, birlik içinde çeşitlilik; çeşitlilik içinde birlik yaşayabilen, demokrasi, toplumsal değerleri koruyan ve değerlerini yaşam tarzı haline getirebilen mutluluğu paylaşmakta görebilen; hoşgörülü sabırlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14.45
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(472)215 70 50

WEB - https://onbestemmuzsehitleriilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fırat Mahallesi 963. Sokak

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Adres - Fırat Mahallesi 963. Sokak

Ulaşım Ulaşım özel servislerle sağlanabildiği gibi şehir içi servislerle de sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Fırat Mahallesindedir.